Süti beállítások

OZ Design Lab/A kerekek létrehozásának módja

2023/02/16
OZ Design Lab/A kerekek létrehozásának módja

Az OZ megalapítása óta egy stilisztikai utazást tett, amelyet a holnap kerekének keresése vezérel – amelyet az olasz formatervezési hagyományok legjobbjai ihlettek, a jó arányú kerekek, amelyeket az OZ tipikus verseny DNS-e szennyezett.



A hagyományos értékek és az innovatív, adrenalinnal teli vízió ötvözete adja az OZ Design Lab-ot.



Az OZ Design Lab egy ötletinkubátor, ahol tervezőink és mérnökeink elméjét ma mindenbe fektetik, ami a holnapunkká válik. Tehetséges emberek csoportja, akik különleges belátással rendelkeznek, képesek megkérdőjelezni a jelent, és kreativitásukra építve új, funkcionális és esztétikailag élvonalbeli projektekkel állhatnak elő.



 
Tervező partnerek/Speciális Projektek




Az OZ valóban kiváló olasz kerékgyártóként érdemelte ki elismerését. Közel 45 éves története során a legelismertebb autógyártókkal dolgozott együtt, köztük a Ferrarival, a Lamborghinivel, a Maseratival, az Aston Martinnal, a Lotusszal és a McLarennel. Ezek a partnerségek olyan exkluzív projekteket és kerekeket eredményeztek, amelyek a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét tartalmazzák, olyannyira, hogy megőrzik és kiállítják az OZ kerékmúzeumban, amely az OZ központjában, a padovai San Martino di Lupariban található.