Süti beállítások

Új AEZ és DOTZ alufelnik 2023 tavasz

2023/02/16
Új AEZ és DOTZ alufelnik 2023 tavasz

Az új évet az AEZ és a DOTZ márkák négy vadonatúj alufelnijévél indítja. Akár kilenc színváltozatban is elérhetőek, így az autók szerelmesei 2023 tavaszától még nagyobb választékból meríthetnek.

Legyen szó a kompakt vagy középkategóriáról, SUV-okról vagy - most először - elektromos sportautókról, valamint francia és ázsiai autómárkák modelljeiről: az új dizájnok alkalmazási lehetőségei rendkívül változatosak, és az ECE tanúsítványnak köszönhetően számos szerelés regisztrációmentes.

AEZ Alaska





Az új AEZ Alaska a Porsche Taycan és az Audi e-tron GT elektromos sportautók választása. A fényes fekete és fényes fekete frontpolír változatokban kapható több küllős kivitelű, egyenesre vágott könnyűfém felni egyedivé teszi az autót és kerekeit.


A 9x20 és 11,5x21 hüvelyk közötti méretekben az AEZ Alaska regisztrációmentes „ECE”-felszerelést kínál, és nemcsak első pillantásra is masszív megjelenése miatt, hanem súlyoptimalizált tervezésével is nyerő választás.

AEZ Montreal



Az AEZ a Montreallal egy elegáns és sportos dupla küllős kialakítást mutat be, fényes fekete és fényes fekete frontpolír kivitelben. A kompakt középső rész a harmonikus dizájnelemekkel együtt minden figyelmet magára vonz. Az offsetek 35 és 55 között változnak.




A nagy teherbírás, valamint a 18 és 20 col közötti méretek lehetővé teszik számos ázsiai és francia autómodell arculati tuningját, mint például a Toyota RAV4, a Kia Sorento vagy a Renault Megane E-Tech. A VTA- vagy ECE-tanusítványoknak köszönhetően számos alkalmazás regisztrációmentes marad.



DOTZ LongBeach


A LongBeach a prémiumgyártó DOTZ első SUV felnije, amely fekete és fekete polír peremes színváltozatokban kapható. A vadonatúj Y-dizájn finomra hangolt megjelenése elkápráztat, és tökéletesen passzol a SUV-kategória minden közép és nagy méretű képviselőjéhez az Auditól a Volvóig.

A DOTZ LongBeach 9x20 és 10,5x22 col közötti méretekben kapható és nagy, akár 1054 kg-os terhelhetőséggel bír. A DOTZ LongBeach tökéletes és egyszerű Plug&Play megoldás számos modellhez, és emellett még figyelemfelkeltő is. A VTA vagy ECE tanúsítványok számos autómodellhez rendelkezésre állnak.


DOTZ Fuji


A DOTZ Fuji extravagáns keresztküllős kialakítása súlycsökkentett konstrukcióval meggyőző választás. A sportos és részletgazdag alufelni, 7,5x18 és 9x20 col közötti méretekben kapható. Külseje jól illik a kompakt és középkategória számos autómodelljéhez, mint például a BMW 5-ös sorozat, Cupra Born, Mercedes C-osztály, Seat Ateca, Skoda Octavia, VW Golf és sok más.

A fényes arany megjelenés különösen jól áll ennek a szemet gyönyörködtető felninek, még karakteresebbé téve a BMW és VW modelleket. A DOTZ Fuji emellett gunmetal kivitelben, valamint fekete színváltozatban is kapható. Az új, 18 colos 4 lyukú felszereltségnek köszönhetően pedig a Stellantis csoport autóihoz is tökéletesen illik.